Faciliteter

Hytten

hytten

Selve hytten er på 233 m² og har overnatningsmulighed for op til ca. 50 personer fordelt på 2 lederrum og 2 soverum. Der er 2 vaskerum med i alt 5 toiletter og 3 brusebade. Et rummeligt køkken med service til 50 personer og moderne udstyr som 2 nye gaskomfur, varmluft/mikrobølgeovn, køleskab, dybfryser, kaffemaskine og opvaskemaskine gør madlavningen bekvem også for store grupper. Og den hyggelige pejsestue har god plads til både aftenhygge ved den knitrende ild, spisning og møder.

Der er 4 Mbit trådløst internet.

Der er nu installeret 4 varmepumper i hele hytten, så en behagelig temp. og luftfordeling er mulig i de enkelte rum og det er samtidig energibesparende.

Lejrpladsen

udsigt
Oversigt over udendørsfaciliteter

Foretrækker man overnatning og madlavning i det fri, kan grunden på 22.000 m² lejes enten i tilslutning til hytten eller alene. I 2007 blev en helt ny toiletbygning specielt til lejrpladsens brugere indviet og området byder på mange naturlige lækroge for teltslagning - eller hvad med en uge i hængekøje omkring den store bålplads?
Shelter

shelter
Shelter

Specielt for den lille patrulje er der på grunden også en shelter - godt skjult mellem granerne.

Generelt

Egebjerghytten er velegnet til weekendture, sommerlejre, lejrskoler o.lign. Nærmeste togstation ligger 3½ km. væk og afstanden til Svendborg - Øhavets Hovedstad - med broer og færgeforbindelse til bl.a. Tåsinge, Thurø, Ærø, Skarø, Drejø og Hjortø, er kun ca. 10 km.