Faciliteter

Hytten

hytten

Selve hytten er på 233 m² og har overnatningsmulighed for op til ca. 50 personer fordelt på 2 lederrum og 2 soverum. Der er mulighed for at tænde for gulvvarme i baderum og entre.

Der er 4 Mbit trådløst internet.

Der er nu installeret 4 varmepumper i hele hytten, så en behagelig temp. og luftfordeling er mulig i de enkelte rum og det er samtidig energibesparende.

Baderum

Der er 1 nyt badeværelse med ialt 4 toiletter og 4 bruserum. Samt 1 toilet i entre.

Baderum

Baderum

Køkken

Rummeligt køkken med service til 50 personer og moderne udstyr som industriovn til 11 plader, industri gaskomfur til store gryder, mikrobølgeovn, køleskab, dybfryser, kaffemaskine og industri opvaskemaskine gør madlavningen bekvem også for store grupper.

Køkken

Køkken

Lederrum

Lederrum

Lederrum

Pejsestuen

Den hyggelige pejsestue har god plads til både aftenhygge ved den knitrende ild, spisning og møder.

Pejsestuen

Lejrpladsen

udsigt
Oversigt over udendørsfaciliteter

Foretrækker man overnatning og madlavning i det fri, kan grunden på 22.000 m² lejes enten i tilslutning til hytten eller alene. I 2007 blev en helt ny toiletbygning specielt til lejrpladsens brugere indviet og området byder på mange naturlige lækroge for teltslagning - eller hvad med en uge i hængekøje omkring den store bålplads?

DcH Egebjerg hundetræning benytter areal C.
I sommerperioden mandag til onsdag i tidsrummet kl. 15.00 til 21.00.
I vinterperioden lørdag og søndag i tidsrummet kl. 9.00 til 16.00.
Kontakt udlejer hvis spørgsmål.
Shelter

shelter
Shelter

Specielt for den lille patrulje er der på grunden også en shelter - godt skjult mellem granerne.

Generelt

Egebjerghytten er velegnet til weekendture, sommerlejre, lejrskoler o.lign. Nærmeste togstation ligger 3½ km. væk og afstanden til Svendborg - Øhavets Hovedstad - med broer og færgeforbindelse til bl.a. Tåsinge, Thurø, Ærø, Skarø, Drejø og Hjortø, er kun ca. 10 km.